Categories:

Hola a tothom,

Volem compartir amb vosaltres la nostra experiència en les primeres Jornades de Mediació Comunicativa realitzada pels alumnes de l’Institut Salvador Seguí.

Primer de tot, dir que estem molt contents per haver participat i ens sentim agraïts per l’esforç dipositat per a crear un espai com aquest.

Durant l’esdeveniment vam percebre molt interès per part dels participants i vam notar, per part de les diferents entitats, que la nostra associació estava sent acollida. A més a més, una cosa que ens va sorprendre és que van assistir persones de fora de Catalunya i que, d’entre elles, es trobaven les nostres companyes d’Amecoasturias.

També dir que, les diferents ponències i la taula rodona ens van donar molta claredat sobre la visió del/la mediador/a comunicatiu/a en l’actualitat, dins de la nostra societat. I ens va aclarir que les diferents entitats veuen la nostra aparició quelcom important. Una cosa remarcable per a nosaltres és veure la motivació que va generar aquest esdeveniment en AMECOCAT i en els alumnes dels diferents centres que van participar.

Ven aviat anunciarem nous projectes que tenim entre mans i compartirem impressions de properes reunions amb diferents entitats :). Esperem que iniciatives com les jornades segueixin apareguent i participar-hi sempre que poguem.

Molt contents i agraïts!

Tags:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Skip to content