Categories:

A AMECOCAT no ens aturem!!!

Estem contents per compartir que ahir vam tenir representació per partida doble dels membres de la nostra associació. Tant l’institut Ceir-Arco, com l’institut Salvador Seguí ens van obrir les portes de casa seva, on vam gaudir dels futurs i futures professionals en Mediació Comunicativa.

Va ser un plaer intentar transmetre la nostra passió per la professió i poder veure tan de prop la seva disposició per seguir cuidant-la. A més a més, els vam convidar a participar en els nostres projectes i ens va agradar la curiositat que tenien per les nostres vivències com a mediadors/es. Així doncs, volem remarcar l’acolliment del professorat que ens van deixar un espai per poder difondre quins són els objectius de l’associació i els nous reptes.

Estem agraïts de saber que hi ha cooperació amb els dos únics centres de Barcelona amb mediació comunicativa i rebre invitació en els següents cursos per poder acompanyar i donar claredat als companys i companyes durant la seva formació.

Des d’AMECOCAT creiem que qualsevol acte de comunicació és d’allò més enriquidor i per això mateix ens ha agradat molt gaudir d’aquesta oportunitat. Cal dir que tenim moltes ganes de crear nous projectes amb tots dos instituts, i estem oberts a qualsevol que tingui interès en col·laborar.

 

Tags:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Skip to content