Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Congrés CNLSE de la Llengua de Signes Espanyola

novembre 17, 2022 @ 9:00 am - novembre 18, 2022 @ 8:00 pm

El Congrés CNLSE de la Llengua de Signes Espanyola, se celebrarà en modalitat híbrida els dies 17 i 18 de novembre de 2022 amb la col·laboració de la Universitat Rey Juan Carlos i la Fundació CNSE. Aquest congrés pretén oferir un espai de trobada per a l’intercanvi de coneixements, experiències i reflexions sobre temes relacionats amb la llengua de signes espanyola, la llengua de signes catalana i altres llengües de signes i Amecocat hi serem presents per a participar-hi.

Us deixem l’enllaç del programa cnlse 2022 i si voleu participar-hi us adjuntem seguidament l’enllaç per a fer l’inscripció.

 

Més informació del Congrés

 

Les línies temàtiques del congrés serviran de fòrum de reflexió i d’intercanvi d’idees sobre temes relatius als drets lingüístics i culturals. Aquest esdeveniment es planteja en un doble sentit: per una banda, com a entorn on discutir els drets lingüístics des de qualsevol enfocament relacionat; de l’altra, com a espai des del qual difondre iniciatives i investigacions sobre aspectes lingüístics, sociopolítics, jurídics i culturals de les llengües de signes com a llengües minoritàries i minoritzades.

Aquest esdeveniment és totalment gratuït per a totes les persones interessades.

 

Per a més informació i contacte: web@cnlse.es

Mostra els detalls

Inici:
novembre 17, 2022 @ 9:00 am
Finalització:
novembre 18, 2022 @ 8:00 pm
Lloc web:
https://cnlse.es/es/actividades/congreso-cnlse-2022?fbclid=IwAR2poKsKeqRiWyPOvNLR0e4KG4surDXAybpl98QIRRlbaRWhRVtl1g8o0QU

Recinte

Universidad Rey Juan Carlos Salón de Actos del Campus de Vicálvaro
P.º de los Artilleros, 14,
Madrid, 28032 Espanya
+ Mapa de Google
Skip to content